İş Makinası Sektörü Haberleri

3. Havalimanı İnşaatından Yeni Görüntüler!

2018 yılının son çeyreğinde veya gecikme yaşanması halinde 2019’un ilk çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanan 3. havalimanı için inşaatta gelinen son durumu sizler ile paylaşıyoruz.

Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı olarak nitelendirilen Atatürk Havalimanı‘nın son yıllarda artan yolcu sayısını karşılayamaz hale gelmesi ile birlikte, üçüncü havalimanı’nın temeli 2014 yılında atıldı. İlk etap açılışına sayılı günler kaldı. Toplam 4 etapta açılcak olan Istanbul Yeni Havalimanı'nın son hali.

Basın açıklaması yapan Bakan Arslan, Üçüncü Havalimanı inşaatının yüzde 70'inin tamamlandığını ve projenin ilk bölümünün 29 Ekim 2018'de hizmete açılacağını aktardı.

200 milyon yolcu kapasitesi ve birbirinden bağımsız 6 pisti ile Türkiye tarihinin en büyük yatırımı olan havalimanı, yolcuların rahat edebilmeleri için teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar faydalanacak.

 Yolculuklar teknoloji ile desteklenecek!

Ezber bozan bir havalimanı inşa etmek için çalıştıklarını belirten İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.’nin İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin, 3. havalimanı’nda yolcu deneyimlerini teknoloji ile destekleyerek konforu en üst düzeyde tutmayı hedeflediklerini vurguladı.

Keskin, havalimanına gelen yolcuların anlık SMS’ler ile karşılanacağını ve akıllı telefonlara yüklenecek olan uygulamalar ile yoğun bir gün geçirdiyseler uyku odalarına veya yemek yiyebilecekleri alanlara yönlendirileceğini belirtiyor. Check-in süreçlerinin büyük oranda kısalacağı 3. havalimanının, 18 bin araç kapasiteli otoparkına giriş yapan yolculara hangi kısımlarda boş yer olduğu SMS ile bildirilecek.


2145 kez görüntülendi 03 Kasım 2017

Güncel İş Makinası Sektörü Haberleri

İnşaattan madenciliğe, tarımdan sanayiye kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan iş makineleri sektörü, 2023 yılında kendini gösteren güçlü satış trendiyle dikkat çekiyor.

14 Kasım 2023
Ülkemizde çeşitli sektörlere doğrudan veya dolaylı hizmet sağlayan iş makineleri sektörü, 2023 yılında da güçlü bir satış ivmesi sergilemeye devam ediyor. İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) tarafından açıklanan tahminlere göre, temmuz ayında T&uum...

14 Ağustos 2023
İş ve istif makineleri sektöründe talep, üç yıl önce başlayan artış eğilimini mayıs ayında da sürdürdü. Türkiye'de İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) ve İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği (İSDER) tarafından açı...

05 Temmuz 2023
Ekonomideki daralmayı en sert şekilde yaşayan sektörlerin başında gelen Türkiye iş makineleri pazarında 2019 yılının ilk 2 ayında iş makineleri satışları %75,5 ve istif makinesi satışları %51,1 azaldı.

12 Mart 2019

Kiralık İş Makinası Arayanlar

İzmir'de Kiralık Aydınlatma Kulesi Aranıyor

3 adet, Süre: 1 Gün
İzmir, Ege Üniversitesi bahçesinde gala yemeği için aydınlatmada kullanılacak, 10 kVA kapasiteli, 3 adet dizel jeneratör kiralanacaktır.

22 Nisan 2024

Adana'da Kiralık Su Tankeri (Arazöz) Aranıyor

1 adet, Süre: 3 Ay
Adana, Saimbeyli ilçesinde bulunan maden şantiyesine 8km mesafeden su taşımada kullanılacak, 15T-20T arası kapasiteli, şoförsüz su tankeri (arazöz) kiralanacaktır.

1 firma teklif verdi 22 Nisan 2024

Konya'da Kiralık Traktör Aranıyor

2 adet, Süre: 2 Hafta
Konya, Ereğli ilçesinde tarla sürmede kullanılacak, 75'lik, çift çeker, şoförsüz 2 adet traktör kiralanacaktır.

22 Nisan 2024

Eskişehir'de Kiralık Kırkayak Kamyon Aranıyor

40 adet, Süre: 12 Ay
Eskişehir, Mihalıççık ilçesinde bulunan kömür maden ocağında kömür nakliyesi için, çift çeker, hardox kasa, şoförlü 40 adet kırkayak kamyon kiralanacaktır. Şoförler için... Devamı

2 firma teklif verdi 22 Nisan 2024

Eskişehir'de Kiralık Paletli Ekskavatör Aranıyor

7 adet, Süre: 12 Ay
Eskişehir, Mihaliççık ilçesinde dekupaj işinde kullanılacak, 45T-50T arası kapasiteli, 7 adet operatörlü paletli ekskavatör kiralanacaktır. Operatörler için kalacak yer ... Devamı

5 firma teklif verdi 22 Nisan 2024

Denizli'de Kiralık Telehandler Manitou Aranıyor

1 adet, Süre: 1 Ay
Denizli, Bozkurt ilçesinde GES projesinde tırdan malzeme taşımada kullanılacak, 14m yüksekliğe ulaşabilen, operatörlü telehandler Manitou kiralanacaktır. Operatör için k... Devamı

1 firma teklif verdi 22 Nisan 2024
Makinaparkuru'na, 2016 yılından itibaren;
20.000

Kiralık iş makinası arayan müşteriler istedikleri iş makinası detaylarını (hangi iş makinası, kaç adet, ne için kiralanmak isteniyor vb...) Makinaparkuru.com'a ileterek talep oluşturur.

7.000

Makinaparkuru.com, gelen talepleri iş makinası tedarikçisi olarak kayıt olan anlaşmalı iş makinası sahiplerine gönderir.

40.000
Firma Fiyat Teklifi Gönderdi

İş makinası sahipleri en kısa sürede fiyat tekliflerini iletir. Talep sahibi ve iş makinası sahibi firmaya hızlı iletişim için gerekli bilgiler gönderilir. Makinaparkuru.com herhangi bir komisyon talep etmez.