İş Makinası Sektörü Haberleri

İş Makinaları Kiralama Konferansı Türkiye, 29 Mart 2018'de İstanbul'da

Türkiye’de büyüyen kiralama sektörü için düzenlenecek olan Kiralama Konferansı Türkiye, 29 Mart 2018’de İstanbul’da yapılacak.

KHL Group ve İMDER-İSDER (Türkiye’nin iş ve inşaat makinaları, istifleme makinaları ve kiralama konularındaki iki önemli) dernek ve APA Yayıncılık tarafından düzenlenecek olan konferansta, Türkiye dışından kiralama uzmanları ve iç pazardaki üst düzey yetkililer buluşacak. Etkinlik, delegelere pazar trendleri, en iyi uygulama kiralama yönetimi tavsiyesi ve olay analizleri hakkında önemli bilgiler sağlayacak.

Kiralama Konferansı Türkiye’nin konusuna giren ürün grupları ise; platformlar, iş makinaları, istif makinaları, forkliftler, jeneratör ve küçük araçlar.

İSDER Kiralama Komitesi Başkanı ve Universal Handlers Genel Müdürü Reyhan Uğurlu Yücel, İSDER ve İMDER’in yeni etkinliğin KHL ile birlikte düzenlenmesinden çok memnun olduklarını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye kiralama sektörü gittikçe büyüyor ve giderek daha profesyonel hale geliyor,biz halen kiralamayı öğrenebiliriz, özellikle de kiralamanın uzun yıllardır iyi kurulduğu pazarlardan.

“Rental Turkey, delegelere, Türkiye’deki kiralama rakamlarının yanı sıra, Türkiye dışından kiralama konusunda önde gelen bazı uzmanların görüşlerine erişim imkânı tanıyacak. Bu da kiralamanın büyümesine, müşterilerine daha iyi hizmet vermesine ve kârlılıklarının artmasına yardımcı olacak. “

Türkiye, özellikle forklift kiralama alanlarında olmak üzere çok uzun yıllardır aktif bir kiralama pazarına sahip olmuştur, ancak kiralama eğilimi inşaat ekipmanlarında ve özellikle platformlarda daha popüler hale gelmektedir. Ülkenin önemli inşaat ekipmanı distribütörlerinin birçoğu ekipman kiralama bölümleri kuruyor.

Konferans programıyla ilgili daha fazla bilgi önümüzdeki aylarda yayınlanacak ve konferans web sitesi yakında yayına açılmış olacak.

Konferans,International Rental News (IRN) ve Access International dergileri tarafından desteklenmektedir.


1122 kez görüntülendi 12 Ekim 2017

Güncel İş Makinası Sektörü Haberleri

İnşaattan madenciliğe, tarımdan sanayiye kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan iş makineleri sektörü, 2023 yılında kendini gösteren güçlü satış trendiyle dikkat çekiyor.

14 Kasım 2023
Ülkemizde çeşitli sektörlere doğrudan veya dolaylı hizmet sağlayan iş makineleri sektörü, 2023 yılında da güçlü bir satış ivmesi sergilemeye devam ediyor. İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) tarafından açıklanan tahminlere göre, temmuz ayında T&uum...

14 Ağustos 2023
İş ve istif makineleri sektöründe talep, üç yıl önce başlayan artış eğilimini mayıs ayında da sürdürdü. Türkiye'de İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) ve İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği (İSDER) tarafından açı...

05 Temmuz 2023
Ekonomideki daralmayı en sert şekilde yaşayan sektörlerin başında gelen Türkiye iş makineleri pazarında 2019 yılının ilk 2 ayında iş makineleri satışları %75,5 ve istif makinesi satışları %51,1 azaldı.

12 Mart 2019

Kiralık İş Makinası Arayanlar

İstanbul'da Kiralık Asfalt Silindiri Aranıyor

1 adet, Süre: 1 Ay
İstanbul, Arnavutköy ilçesinde bulunan fabrika şantiyesinde yol yapımı için kullanılacak, 10T kapasiteli, operatörsüz asfalt silindiri kiralanacaktır.

25 Nisan 2024

Çanakkale'de Kiralık Su Tankeri (Arazöz) Aranıyor

1 adet, Süre: 3 Hafta
Çanakkale, Ezine ilçesinde fabrika yolu yapımında tazyikli hortum ile mıcır yıkama ve yol sulamada kullanılacak, 10T-15T kapasiteli, şoförlü su tankeri (arazöz) kiralana... Devamı

25 Nisan 2024

Kocaeli'de Kiralık Kırkayak Kamyon Aranıyor

1 adet, Süre: 2 Hafta
Kocaeli, Akmeşe ilçesinde bulunan çiftlik içerisinde hafriyat taşımada kullanılacak, tek çeker, hardox kasa, şoförlü kırkayak kamyon kiralanacaktır. Şoför için kalacak y... Devamı

25 Nisan 2024

Kütahya'da Kiralık Beko Loder Aranıyor

1 adet, Süre: 6 Ay
Kütahya, Tavşanlı ilçesinde DSİ sulama projesinde kullanılacak, JCB 4CX muadili, forklift çatalı olan, operatörsüz kazıcı yükleyici (beko loder) kiralanacaktır.

2 firma teklif verdi 24 Nisan 2024

Çanakkale'de Kiralık Greyder Aranıyor

1 adet, Süre: 2 Gün
Çanakkale, Ayvacık ilçesinde orman yolunda düzenleme ve temizleme işlerinde kullanılacak, Cat 140H muadili, operatörlü greyder kiralanacaktır. Operatör için kalacak yer ... Devamı

24 Nisan 2024

Malatya'da Kiralık Paletli Ekskavatör Aranıyor

3 adet, Süre: 5 Ay
Malatya, Merkez'de bulunan konut projesinde hafriyat işlerinde kullanılacak, 30T-35T arası kapasiteli, kırıcısı olan, operatörlü 3 adet paletli ekskavatör kiralanacaktır... Devamı

8 firma teklif verdi 23 Nisan 2024
Makinaparkuru'na, 2016 yılından itibaren;
20.000

Kiralık iş makinası arayan müşteriler istedikleri iş makinası detaylarını (hangi iş makinası, kaç adet, ne için kiralanmak isteniyor vb...) Makinaparkuru.com'a ileterek talep oluşturur.

7.000

Makinaparkuru.com, gelen talepleri iş makinası tedarikçisi olarak kayıt olan anlaşmalı iş makinası sahiplerine gönderir.

40.000
Firma Fiyat Teklifi Gönderdi

İş makinası sahipleri en kısa sürede fiyat tekliflerini iletir. Talep sahibi ve iş makinası sahibi firmaya hızlı iletişim için gerekli bilgiler gönderilir. Makinaparkuru.com herhangi bir komisyon talep etmez.