İş Makinası Sektörü Haberleri

Orman Genel Müdürlüğü Makine Parkını Hidromek İle Güçlendiriyor!

Orman Genel Müdürlüğü Türkiye genelinde kullanmak üzere 20 adet HİDROMEK ALPHA serisi kazıcı yükleyiciyi, HMK 600 MG motor greyderi ve 1 adet paletli ekskavatörü makine parkına ekliyor.

Orman Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde orman yollarının bakımı, toprak yükleme, kanal kazma ve fidan dikimi işlerinde kullanmak üzere HİDROMEK’i tercih etti. Bu çerçevede, kuruma 20 adet HİDROMEK ALPHA serisi kazıcı yükleyici teslimatı gerçekleştirildi. Bu alımların yanı sıra, Orman Genel Müdürlüğü HİDROMEK’ in yeni ürünü 2 adet HMK 600 MG motor greyder ve 1 adet paletli ekskavatör ile makine parkını güçlendirmeye devam ediyor.


1666 kez görüntülendi 29 Mayıs 2017

Güncel İş Makinası Sektörü Haberleri

İnşaattan madenciliğe, tarımdan sanayiye kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan iş makineleri sektörü, 2023 yılında kendini gösteren güçlü satış trendiyle dikkat çekiyor.

14 Kasım 2023
Ülkemizde çeşitli sektörlere doğrudan veya dolaylı hizmet sağlayan iş makineleri sektörü, 2023 yılında da güçlü bir satış ivmesi sergilemeye devam ediyor. İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) tarafından açıklanan tahminlere göre, temmuz ayında T&uum...

14 Ağustos 2023
İş ve istif makineleri sektöründe talep, üç yıl önce başlayan artış eğilimini mayıs ayında da sürdürdü. Türkiye'de İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) ve İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği (İSDER) tarafından açı...

05 Temmuz 2023
Ekonomideki daralmayı en sert şekilde yaşayan sektörlerin başında gelen Türkiye iş makineleri pazarında 2019 yılının ilk 2 ayında iş makineleri satışları %75,5 ve istif makinesi satışları %51,1 azaldı.

12 Mart 2019

Kiralık İş Makinası Arayanlar

Ağrı'da Kiralık Paletli Mini Ekskavatör Aranıyor

1 adet, Süre: 3 Ay
Ağrı, Merkez'de bulunan ormanda teraslama ve ağaçlandırma gibi işlerde kullanılacak, 5T kapasiteli, operatörsüz paletli mini ekskavatör kiralanacaktır.

1 firma teklif verdi 16 Nisan 2024

Kahramanmaraş'da Kiralık Su Tankeri (Arazöz) Aranıyor

1 adet, Süre: 5 Ay
Kahramanmaraş, Merkez'de kesim karot sulama ve yıkama işlerinde kullanılacak, 15T-20T arası kapasiteli kapasiteli, operatörlü su tankeri (Arazöz) kiralanacaktır. Günlük ... Devamı

2 firma teklif verdi 16 Nisan 2024

İzmir'de Kiralık Traktör Aranıyor

1 adet, Süre: 5 Ay
İzmir, Ödemiş ilçesinde çilek tarlasında ilaçlamada kullanılacak, 55'lik, tek çeker veya çift çeker, şoförsüz traktör kiralanacaktır.

15 Nisan 2024

Muğla'da Kiralık Beko Loder Aranıyor

1 adet, Süre: 2 Gün
Muğla, Bodrum ilçesinde bulunan tarlada otopark ve peyzaj için alan açmada kullanılacak, JCB 4CX muadili, operatörlü kazıcı yükleyici (beko loder) kiralanacaktır.

15 Nisan 2024

Çanakkale'de Kiralık Dozer Aranıyor

1 adet, Süre: 3 Gün
Çanakkale, Bayramiç ilçesinde tarla düzenleme ve tesviye işlerinde kullanılacak, Cat D-6 muadili, operatörlü dozer kiralanacaktır.

15 Nisan 2024

Aydın'da Kiralık Traktör Aranıyor

1 adet, Süre: 5 Ay
Aydın ve Afyon illerinde saman toplama işinde kullanılacak, min. 90'lık, çift çeker, kabinli, şoförsüz traktör kiralanacaktır.

15 Nisan 2024
Makinaparkuru'na, 2016 yılından itibaren;
20.000

Kiralık iş makinası arayan müşteriler istedikleri iş makinası detaylarını (hangi iş makinası, kaç adet, ne için kiralanmak isteniyor vb...) Makinaparkuru.com'a ileterek talep oluşturur.

7.000

Makinaparkuru.com, gelen talepleri iş makinası tedarikçisi olarak kayıt olan anlaşmalı iş makinası sahiplerine gönderir.

40.000
Firma Fiyat Teklifi Gönderdi

İş makinası sahipleri en kısa sürede fiyat tekliflerini iletir. Talep sahibi ve iş makinası sahibi firmaya hızlı iletişim için gerekli bilgiler gönderilir. Makinaparkuru.com herhangi bir komisyon talep etmez.