Manisa'da 2 Adet Beko Loder Kiralanacaktır (2 yıllık)


İçme Suyu, kanal ve parsel işinde önce 4 ay Tekirdağ'da daha sonra 1,5 yıl Manisa'da çalıştırılmak üzere 3CX ve muadili forklift çatallı 2 adet beko loder operatörlü olarak kiralanacaktır. Operatörlerin Sigorta, yemek ve ikameti işveren tarafından karşılanacaktır.

Kiralamak İsteyen Firma:

Firma Adı: Ser****
Ad Soyad: Sua****
Telefon: 05071****

Operatör: Operatörlü
Nakliye: Makina sahibi tarafından karşılanacak
Ödeme: 60 günde bir Nakit
Adres: Manisa ve Tekirdağ

29 Ocak 2021 (Yayında Değil)
Bu talep 29 Ocak 2021 tarihinde tekliflere kapandı.
Açık Talepler
Henüz üye değilseniz, ücretsiz kayıt olun
Makinaparkuru.com Nasıl Çalışır ?
1. Kiralık İş Makinası Arayanlar Talep Oluşturur

Kiralık iş makinası veya inşaat ekipmanı arayan müşteriler istedikleri iş makinası detaylarını (hangi iş makinası, kaç adet, ne için kiralanmak isteniyor vb...) Makinaparkuru.com'a ileterek talep oluşturur.
2. Talep Anlaşmalı Makina Sahiplerine Gönderilir

Makinaparkuru.com, gelen talepleri iş makinası tedarikçisi olarak kayıt olan anlaşmalı iş makinası sahiplerine gönderir.
3. Makina Sahipleri Fiyat Teklifini İletir

İş makinası sahipleri en kısa sürede fiyat tekliflerini iletir. Talep sahibi ve iş makinası sahibi firmaya hızlı iletişim için gerekli bilgiler gönderilir. Makinaparkuru.com herhangi bir komisyon talep etmez.