Erzincan'da 1 Adet Kaya Delici (Ankraj) Kiralanacaktır (400 adet delik delme)

Erzincan Üzümlü'de 400 adet 1,5 metre derinlik, 150 mm genişlikde delik delme işinde çalıştırılmak üzere 1 adet kaya delici ankraj operatörlü olarak kiralanaacaaktır.

Kiralamak İsteyen Firma:

Firma Adı: Poi****
Ad Soyad: Öme****
Telefon: 05321****

Operatör: Operatörlü
Nakliye: Makina sahibi tarafından karşılanacak
Ödeme: İş bitimi Nakit
Adres: Üzümlü, Erzincan

28 Ocak 2021 (Yayında Değil)
Bu talep 28 Ocak 2021 tarihinde tekliflere kapandı.
Açık Talepler

Teklif Verebileceğiniz Benzer İşler

İş Makinası Arayanlar Gelen Teklifler Durum Yayın Tarihi
Konya'da 1 Adet Kaya Delici (Ankraj) Kiralanacaktır
Süre: 12 AY
Konya, Meram ilçesinde mermer ocağında delik delme işinde kullanılacak, operatörlü kaya delici (ankraj) kiralanacaktır.
3 firma teklif verdi Yayında 30 Mayıs 2023
Teklif Verin
Makinaparkuru.com Nasıl Çalışır ?
1. Kiralık İş Makinası Arayanlar Talep Oluşturur

Kiralık iş makinası veya inşaat ekipmanı arayan müşteriler istedikleri iş makinası detaylarını (hangi iş makinası, kaç adet, ne için kiralanmak isteniyor vb...) Makinaparkuru.com'a ileterek talep oluşturur.
2. Talep Anlaşmalı Makina Sahiplerine Gönderilir

Makinaparkuru.com, gelen talepleri iş makinası tedarikçisi olarak kayıt olan anlaşmalı iş makinası sahiplerine gönderir.
3. Makina Sahipleri Fiyat Teklifini İletir

İş makinası sahipleri en kısa sürede fiyat tekliflerini iletir. Talep sahibi ve iş makinası sahibi firmaya hızlı iletişim için gerekli bilgiler gönderilir. Makinaparkuru.com herhangi bir komisyon talep etmez.