İş Makinası Sektörü Haberleri

Çanakkale Belediyesi, Filosuna Katılan Yeni Makinalarla Kışa Hazır!

Çanakkale Belediyesi tarafından belediyenin araç filosuna yeni katılan iş makinalarının tanıtımı gerçekleştirildi. Araç tanıtım programı, eski Çanakkale Mezarlığın arkasında bulunan Belediye Atölyesi’nde yapılırken, tanıtım ile “kışa hazırız” mesajı verildi.

Çanakkale Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Kış günlerinin yaklaştığı bu dönemde Belediye yeni kış araçlarını bünyesine ilave etti. Belediye bünyesine toplamda 13 araç (ekipman) katıldı. Bu araçlar; 4 Kamyon kar bıçağı, 2 Beko loder, 2 Kamyon tuz serici, 2 Romörk tuz serici, 1 Asfalt silindiri, 1 Çift kabinli araç ve 1 Dozer. Toplamda belediye bünyesine 13 yeni araç ilave edilmiş oldu.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, belediye bünyesine katılan yeni araçlarla ilgili, “Belediye’ye yeni bir dozer aldık. Mevcut dozerimiz eski bir araçtı. Mevcut dozerimiz 40 yaşındaydı. Atölyede çalışan arkadaşlarımız illallah demişlerdi. Araç sürekli atölyede tamire ve bakıma giriyordu. Ucuz bir araç değil. Yenisi “1 milyon 463 bin TL”‘ye mal oldu. Devlet malzeme ofisinden aldık. Dozer Belediyenin en önemli araçlarından. Dozerin yanı sıra asfalt silindiri de aldık. Yeni çift kabinli bir aracımızda oldu. Asfalt silindiri 268 bin TL’ ye alındı, mal oldu. Çift kabinli aracımız ise 86 bin TL verilerek belediyemize kazandırılmış oldu. Bu şekilde ekipmanlarımızı tamamlama yolunda devam ediyoruz.” dedi.

GÖKHAN’DAN KIŞA HAZIRIZ MESAJI

Gökhan kış için alınan ekipmanlarla ilgili, “Kışın karda çok hizmet verecek araçlarımızı da gereksinimlerimizi de aldık. Bunlar kamyon tuz sericileri. Eskiden elle traktörün arkasından tuz atılıyordu. Bu hem zaman kaybı, hem de o soğukta iş gücü kaybı oluyordu. Şimdi otomatik kamyonların arkasında bu araçlar tuz sermesini gerçekleştirecekler.

Çanakkale’ye çok fazla kar yağmıyor fakat yağdığı zamanda bu araçlara çok ihtiyaç oluyor. Kamyonların önünde yer alan kar bıçaklarını yeniledik. Kamyon tuz sericileri aldık. Kısa mesafe ve küçük alanlar için römork tuz sericisi de aldık. Bu kar ekipmanlarını 234 Bin TL bedelle mal ettik. Ve artık kışı bekleyebiliriz. Tuz ihalemizde yapıldı. Tuzumuzda var aracımız, gerecimiz de var. Kar yağması güzel bir durum fakat, karla mücadele etmeyi bilmek gerekiyor. Allah çalışanlarımızı ve araçlarımızı kazadan beladan korusun. Bizim elemanlarımız tecrübeli ve deneyim sahibi. O yüzden bu araçları aldığımızda kafam dinç ve sağlıklı oluyor. Tüm ekipmanların güzel kullanılacağına eminim.” açıklamalarında bulundu.

“ARAÇLARIN TOPLAM MALİYETİ 2 MİLYON 51 BİN TL”

Alınan ekipmanlar arasında en dikkat çekici araç dozer oldu. Dozerin fiyatı, 1 Milyon 463 Bin TL. Asfalt Silindiri, 268 Bin TL. Çift kabinli araç, 86 Bin TL. Ve belediye bünyesine katılan kar malzemelerinin, ekipmanlarının toplam fiyatı, 234 Bin TL. Çanakkale Belediyesi bünyesine yeni katılan araçların toplam maliyeti, 2 Milyon 51 Bin TL.

Kaynak: Çanakkale Gündem


1524 kez görüntülendi 16 Ekim 2017

Güncel İş Makinası Sektörü Haberleri

İnşaattan madenciliğe, tarımdan sanayiye kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan iş makineleri sektörü, 2023 yılında kendini gösteren güçlü satış trendiyle dikkat çekiyor.

14 Kasım 2023
Ülkemizde çeşitli sektörlere doğrudan veya dolaylı hizmet sağlayan iş makineleri sektörü, 2023 yılında da güçlü bir satış ivmesi sergilemeye devam ediyor. İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) tarafından açıklanan tahminlere göre, temmuz ayında T&uum...

14 Ağustos 2023
İş ve istif makineleri sektöründe talep, üç yıl önce başlayan artış eğilimini mayıs ayında da sürdürdü. Türkiye'de İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) ve İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği (İSDER) tarafından açı...

05 Temmuz 2023
Ekonomideki daralmayı en sert şekilde yaşayan sektörlerin başında gelen Türkiye iş makineleri pazarında 2019 yılının ilk 2 ayında iş makineleri satışları %75,5 ve istif makinesi satışları %51,1 azaldı.

12 Mart 2019

Kiralık İş Makinası Arayanlar

Ağrı'da Kiralık Paletli Mini Ekskavatör Aranıyor

1 adet, Süre: 3 Ay
Ağrı, Merkez'de bulunan ormanda teraslama ve ağaçlandırma gibi işlerde kullanılacak, 5T kapasiteli, operatörsüz paletli mini ekskavatör kiralanacaktır.

1 firma teklif verdi 16 Nisan 2024

Kahramanmaraş'da Kiralık Su Tankeri (Arazöz) Aranıyor

1 adet, Süre: 5 Ay
Kahramanmaraş, Merkez'de kesim karot sulama ve yıkama işlerinde kullanılacak, 15T-20T arası kapasiteli kapasiteli, operatörlü su tankeri (Arazöz) kiralanacaktır. Günlük ... Devamı

2 firma teklif verdi 16 Nisan 2024

İzmir'de Kiralık Traktör Aranıyor

1 adet, Süre: 5 Ay
İzmir, Ödemiş ilçesinde çilek tarlasında ilaçlamada kullanılacak, 55'lik, tek çeker veya çift çeker, şoförsüz traktör kiralanacaktır.

15 Nisan 2024

Muğla'da Kiralık Beko Loder Aranıyor

1 adet, Süre: 2 Gün
Muğla, Bodrum ilçesinde bulunan tarlada otopark ve peyzaj için alan açmada kullanılacak, JCB 4CX muadili, operatörlü kazıcı yükleyici (beko loder) kiralanacaktır.

15 Nisan 2024

Çanakkale'de Kiralık Dozer Aranıyor

1 adet, Süre: 3 Gün
Çanakkale, Bayramiç ilçesinde tarla düzenleme ve tesviye işlerinde kullanılacak, Cat D-6 muadili, operatörlü dozer kiralanacaktır.

15 Nisan 2024

Aydın'da Kiralık Traktör Aranıyor

1 adet, Süre: 5 Ay
Aydın ve Afyon illerinde saman toplama işinde kullanılacak, min. 90'lık, çift çeker, kabinli, şoförsüz traktör kiralanacaktır.

15 Nisan 2024
Makinaparkuru'na, 2016 yılından itibaren;
20.000

Kiralık iş makinası arayan müşteriler istedikleri iş makinası detaylarını (hangi iş makinası, kaç adet, ne için kiralanmak isteniyor vb...) Makinaparkuru.com'a ileterek talep oluşturur.

7.000

Makinaparkuru.com, gelen talepleri iş makinası tedarikçisi olarak kayıt olan anlaşmalı iş makinası sahiplerine gönderir.

40.000
Firma Fiyat Teklifi Gönderdi

İş makinası sahipleri en kısa sürede fiyat tekliflerini iletir. Talep sahibi ve iş makinası sahibi firmaya hızlı iletişim için gerekli bilgiler gönderilir. Makinaparkuru.com herhangi bir komisyon talep etmez.