İş Makinası Sektörü Haberleri

GASKİ, makina parkurunu MST ekskavatörler ile güçlendirdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi GASKİ Genel Müdürlüğü şehrin su ihtiyacının kalıcı olarak giderilmesi için yürüttüğü projelerde kullanmak üzere, Devlet Malzeme Ofisi aracığı ile yerli üretim MST marka, 2 adet M300LC paletli ekskavatör ile iş makinaları parkını güçlendirdi.

MST İş ve Tarım Makinaları Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karlı, ekskavatör teslimatı dolayısıyla fabrikaya gelen GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Karadağ’a üretim tesislerini gezdirerek bilgilendirdi.

Sönmezler ve Karadağ, fabrika ziyaretinin ardından MST İş ve Tarım Makinaları Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karlı’dan ekskavatörlerin anahtarlarını teslim aldı. Teslim törenine, MST Kamu Satışları Müdürü Hakan Saral, Güney Anadolu Bölge Müdürü Polat Akın Güler ve Bölge Satış Müdürü İzzet Kocalar da katıldı.


1298 kez görüntülendi 25 Aralık 2017

Güncel İş Makinası Sektörü Haberleri

İnşaattan madenciliğe, tarımdan sanayiye kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan iş makineleri sektörü, 2023 yılında kendini gösteren güçlü satış trendiyle dikkat çekiyor.

14 Kasım 2023
Ülkemizde çeşitli sektörlere doğrudan veya dolaylı hizmet sağlayan iş makineleri sektörü, 2023 yılında da güçlü bir satış ivmesi sergilemeye devam ediyor. İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) tarafından açıklanan tahminlere göre, temmuz ayında T&uum...

14 Ağustos 2023
İş ve istif makineleri sektöründe talep, üç yıl önce başlayan artış eğilimini mayıs ayında da sürdürdü. Türkiye'de İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) ve İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği (İSDER) tarafından açı...

05 Temmuz 2023
Ekonomideki daralmayı en sert şekilde yaşayan sektörlerin başında gelen Türkiye iş makineleri pazarında 2019 yılının ilk 2 ayında iş makineleri satışları %75,5 ve istif makinesi satışları %51,1 azaldı.

12 Mart 2019

Kiralık İş Makinası Arayanlar

Balıkesir'de Kiralık Telehandler Manitou Aranıyor

1 adet, Süre: 1 Saat
Balıkesir, Gömeç de 4. katta bulunan eve klima takmak için personel yükseltmede kullanılacak, 18m yüksekliğe ulaşabilen, sepeti olan telehandler (Manitou) kiralanacaktı... Devamı

17 Nisan 2024

Antalya'da Kiralık Portatif Benzinli Jeneratör Aranıyor

1 adet, Süre: 1 Ay
Antalya, Finike ilçesinde bulunan mermer ocağında elektrik takviyesi için kullanılacak, 300kVA kapasiteli, portatif benzinli jeneratör kiralanacaktır.

17 Nisan 2024

Tekirdağ'da Kiralık Kompresör Aranıyor

4 adet, Süre: 3 Ay
Tekirdağ, Merkez'de sabit noktada kumlamada işlerinde hava üretmede kullanılacak, 8bar kapasiteli, 4 adet dizel kompresör kiralanacaktır.

17 Nisan 2024

Bursa'da Kiralık Traktör Aranıyor

1 adet, Süre: 5 Ay
Bursa, Gemlik ilçesinde bulunan şantiyede çalışan makinalara mazot dağıtımı için kullanılacak, 70'lik, çift çeker, şoförsüz traktör kiralanacaktır.

17 Nisan 2024

Ağrı'da Kiralık Paletli Mini Ekskavatör Aranıyor

1 adet, Süre: 3 Ay
Ağrı, Merkez'de bulunan ormanda teraslama ve ağaçlandırma gibi işlerde kullanılacak, 5T kapasiteli, operatörsüz paletli mini ekskavatör kiralanacaktır.

2 firma teklif verdi 16 Nisan 2024

Kahramanmaraş'da Kiralık Su Tankeri (Arazöz) Aranıyor

1 adet, Süre: 5 Ay
Kahramanmaraş, Merkez'de kesim karot sulama ve yıkama işlerinde kullanılacak, 15T-20T arası kapasiteli kapasiteli, operatörlü su tankeri (Arazöz) kiralanacaktır. Günlük ... Devamı

3 firma teklif verdi 16 Nisan 2024
Makinaparkuru'na, 2016 yılından itibaren;
20.000

Kiralık iş makinası arayan müşteriler istedikleri iş makinası detaylarını (hangi iş makinası, kaç adet, ne için kiralanmak isteniyor vb...) Makinaparkuru.com'a ileterek talep oluşturur.

7.000

Makinaparkuru.com, gelen talepleri iş makinası tedarikçisi olarak kayıt olan anlaşmalı iş makinası sahiplerine gönderir.

40.000
Firma Fiyat Teklifi Gönderdi

İş makinası sahipleri en kısa sürede fiyat tekliflerini iletir. Talep sahibi ve iş makinası sahibi firmaya hızlı iletişim için gerekli bilgiler gönderilir. Makinaparkuru.com herhangi bir komisyon talep etmez.