İş Makinası Sektörü Haberleri

Temsa İş Makinaları'nın Yeni Yol Bakım Greyderi Komatsu GD535-5

Temsa İş Makinaları, yeni ürünü olan Komatsu GD535-5 greyderin ikinci eğitim toplantısını Ankara'da gerçekleştirdi. Bölge satış sorumlularına yeni ürünün teknik özellikleri ve avantajları hakkında bilgi veren Temsa İş Makinaları Komatsu Ürün Müdürü Sertaç Varol, yeni greyderin özelliklerini ve eğitimin içeriğini Makina Market dergisine anlattı.

Temsa İş Makinaları, yeni ürünü olan Komatsu GD535-5 greyderin ikinci eğitim toplantısını Ankara'da gerçekleştirdi. Bölge satış sorumlularına yeni ürünün teknik özellikleri ve avantajları hakkında bilgi veren Temsa İş Makinaları Komatsu Ürün Müdürü Sertaç Varol, yeni greyderin özelliklerini ve eğitimin içeriğini Makina Market dergisine anlattı.

İş Makinaları sektörünün her geçen gün büyümesi ile yeni ürünlere ihtiyaç duyuluyor. Özellikle maliyeti ile birçok kamu kuruluşu ve özel sektör firmalarının almakta zorluk çektiği greyderler için Temsa İş Makinaları ve Komatsu Fabrika yetkilileri bir araya gelerek sadece Türkiye için uygun ekonomik fiyatlı yeni greyderi üretti. Hem maliyeti açısından hemde boyut olarak diğer greyderlerden daha avantajlı olan Komatsu GD535-5, pazara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Özellikle kiralama sektörüne de hitap etmesi beklenen yeni ürün için Temsa İş Makinaları, bölge satış temsilcilerine eğitimler veriyor. Eğitimin içeriği ve yeni greyder hakkında dergimize bilgi veren Temsa İş Makinaları Komatsu Ürün Müdürü Sertaç Varol, "Burada bu ürün hakkında teknik detaylar, rakiplere göre konumu, fiyatlandırmasını etkileyen faktörler, çalışabileceği sahalar gibi makinenin satış teknik özelliklerini aktarmaya çalışıyoruz" dedi. Yeni greyderin Türkiye'de rakipsiz olduğunu belirten Varol, "Nedenini soracak olursanız, Şu an rakiplerimiz büyük boyutlarda greyderler getiriyor. Bu yeni greyderimiz daha küçük boyutlara sahip. Daha ekonomik ve yol bakım hizmetlerinde kullanılmaya daha uygun bir ürün. Özellikle kiralama yapacak firmaların çok önem vereceği bir ürün. Yen greyderin avantajlı fiyatı ile, büyük boyutlu ve maliyeti yüksek greyderlere bütçesi yetmeyen köy hizmetleri ve küçük beldeler için önemli bir alternatif olacağını belirten Varol, "Şu an halihazırda ihtiyaçları olmasına rağmen greyder alamayan ufak köy hizmetleri ve beldeler için daha ucuz daha ucuz ve daha küçük boyutlardaki hizmet ve bakım greyderi ürettik" dedi.

Temsa İş Makinaları istedi Komatsu yaptı

Komatsu'nun sadece Türkiye'ye özel ürettiği yeni greyderin teknik özelliklerinin Temsa İş Makinaları tarafından belirlendiğini ifade eden Varol, "Temsa İş makinaları ve Komatsu kafa kafaya vererek Komatsu İstanbul ofis çalışanlarının desteği ile makinenin teknik özellikleri belirlendi ve Greyder de Japonya'da bizim belirlediğimiz özelliklerde üretildi. Şu an GD535-5 sadece Türkiye için üretildi. Temsa İş Makinaları olarak sektörün ihtiyaç duyduğu ürünleri pazara sunmada rakiplerimizden bir adım önde olmayı amaç edindik. Komatsu GD535-5 greyderimiz şu an alanında tek ve rakipsiz bir ürün" ifadelerini kullandı.


2165 kez görüntülendi 20 Şubat 2018

Güncel İş Makinası Sektörü Haberleri

İnşaattan madenciliğe, tarımdan sanayiye kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan iş makineleri sektörü, 2023 yılında kendini gösteren güçlü satış trendiyle dikkat çekiyor.

14 Kasım 2023
Ülkemizde çeşitli sektörlere doğrudan veya dolaylı hizmet sağlayan iş makineleri sektörü, 2023 yılında da güçlü bir satış ivmesi sergilemeye devam ediyor. İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) tarafından açıklanan tahminlere göre, temmuz ayında T&uum...

14 Ağustos 2023
İş ve istif makineleri sektöründe talep, üç yıl önce başlayan artış eğilimini mayıs ayında da sürdürdü. Türkiye'de İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) ve İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği (İSDER) tarafından açı...

05 Temmuz 2023
Ekonomideki daralmayı en sert şekilde yaşayan sektörlerin başında gelen Türkiye iş makineleri pazarında 2019 yılının ilk 2 ayında iş makineleri satışları %75,5 ve istif makinesi satışları %51,1 azaldı.

12 Mart 2019

Kiralık İş Makinası Arayanlar

Mersin'de Kiralık Kompresör Aranıyor

1 adet, Süre: 1 Hafta
Mersin, Tarsus OSB'de bulunan fabrika içerisinde kazan yapımında kaplama için hava üretmede kullanılacak, 7bar, 10m³ kapasiteli dizel kompresör kiralanacaktır.

18 Nisan 2024

Kayseri'de Kiralık Traktör Aranıyor

1 adet, Süre: 1 Ay
Kayseri, Kocasinan ilçesinde bulunan tarlada ekim ve dikim işlerinde kullanılacak, tek çeker, 55'lik, şoförsüz traktör kiralanacaktır.

18 Nisan 2024

Malatya'da Kiralık Su Tankeri (Arazöz) Aranıyor

1 adet, Süre: 12 Ay
Malatya, Yeşilyurt ilçesinde bulunan konut şantiyesinde su çekmek kullanılacak, 20T arası kapasiteli kapasiteli, ön-arka sulama ve toma sistemleri olan, operatörsüz su t... Devamı

3 firma teklif verdi 18 Nisan 2024

Balıkesir'de Kiralık Telehandler Manitou Aranıyor

1 adet, Süre: 1 Saat
Balıkesir, Gömeç de 4. katta bulunan eve klima takmak için personel yükseltmede kullanılacak, 18m yüksekliğe ulaşabilen, sepeti olan telehandler (Manitou) kiralanacaktı... Devamı

17 Nisan 2024

Antalya'da Kiralık Portatif Benzinli Jeneratör Aranıyor

1 adet, Süre: 1 Ay
Antalya, Finike ilçesinde bulunan mermer ocağında elektrik takviyesi için kullanılacak, 300kVA kapasiteli, portatif benzinli jeneratör kiralanacaktır.

17 Nisan 2024

Tekirdağ'da Kiralık Kompresör Aranıyor

4 adet, Süre: 3 Ay
Tekirdağ, Merkez'de sabit noktada kumlamada işlerinde hava üretmede kullanılacak, 8bar kapasiteli, 4 adet dizel kompresör kiralanacaktır.

17 Nisan 2024
Makinaparkuru'na, 2016 yılından itibaren;
20.000

Kiralık iş makinası arayan müşteriler istedikleri iş makinası detaylarını (hangi iş makinası, kaç adet, ne için kiralanmak isteniyor vb...) Makinaparkuru.com'a ileterek talep oluşturur.

7.000

Makinaparkuru.com, gelen talepleri iş makinası tedarikçisi olarak kayıt olan anlaşmalı iş makinası sahiplerine gönderir.

40.000
Firma Fiyat Teklifi Gönderdi

İş makinası sahipleri en kısa sürede fiyat tekliflerini iletir. Talep sahibi ve iş makinası sahibi firmaya hızlı iletişim için gerekli bilgiler gönderilir. Makinaparkuru.com herhangi bir komisyon talep etmez.