İş Makinası Sektörü Haberleri

TSM Global Yeni 6 Serisi Paletli Mini Ekskavatörleri Piyasaya Sundu

Türkiye pazarında özellikle VIO17, SV18, SV26, VIO33, VIO38, VIO50, VIO57, VIO80, ve SV100 modelleri ile tanınan Yanmar kompakt ekskavatörler, şimdi yeni 6 serileri ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Serinin ilk ürünü olan VIO57-6A, bir önceki seriye göre tamamen yeni özellik ve kullanıcı dostu avantajlar ile birlikte üretildi

TSM Global, tarafından, 2016 yılından itibaren Türkiye pazarına sunulmakta olan Yanmar mini ve midi ekskavatörler, Japonya‘da ve dünyada kompakt makine üretiminde üretim adedi ve teknoloji üstünlüğü olarak ilk sıralarda yer alıyor. Ülkemizde hızla gelişen kompakt makine pazarına yepyeni bir kalite getiren Yanmar, tüm dünyada büyük beğeni kazanan 6 serisi mini ve midi ekskavatör modellerini kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Verimli çalışma
Yanmar, endüstriyel ve deniz motorları üretiminde dünya çapında bilinen güvenilen ve geçmişi çok eskilere dayanan bir Japon markası. Japonya ve Avrupa‘daki fabrikalarında, endüstriyel ve deniz motorlarının yanı sıra, tarım makineleri ve kompakt iş makineleri üretimi yapan Yanmar, Japonlara has uzun ömürlü ve yüksek kaliteli ürün üretme anlayışına sahip ürünleri ile dikkat çekiyor. Yanmar, tüm ürünlerinde yüksek verim ve ekonomik çalışma ilkesinden ayrılmıyor.

Gerçek sıfır kuyruk
Dünya çapında üretim yapan pek çok makine üreticisine de motor sağlayan Yanmar, kendi markası ve kendi motoru ile üretmekte olduğu mini ekskavatörler ile çok uzun ve teknolojik keşifler ile dolu bir geçmişe sahip. Ekskavatör konseptinin en çok geliştirildiği coğrafya olan Japonya‘da ilk “gerçek sıfır kuyruk mini ekskavatör” ü Yanmar geliştirmişti. “Gerçek sıfır kuyruk” demek, ekskavatör üst şasesi 360 derece dönüş yaparken, şasenin ön ve arka kısmının palet genişliği dışına çıkmadan dönüşünü tamamlayabilmesi olarak özetlenebilir. Bu avantaj sayesinde, mini ekskavatör, en dar ve kritik yerlerde bile, rahatlıkla çalışabilmekte ve diğer ekskavatörlerin giremediği yerlerde çalışabiliyor.

VIO57-6A
Türkiye pazarında özellikle VIO17, SV18, SV26, VIO33, VIO38, VIO50, VIO57, VIO80, ve SV100 modelleri ile tanınan Yanmar kompakt ekskavatörler, şimdi yeni 6 serileri ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Serinin ilk ürünü olan VIO57-6A bir önceki seriye göre tamamen yeni özellik ve kullanıcı dostu avantajlar ile birlikte üretildi. Kompakt makinelerin ana bileşenlerinin birbirine çok yakın ve sınırlı bir alan içerisinde yerleştirilmiş olması, çalışma ortamlarının çoğunlukla dar ve kapalı alanlar olması nedeni ile özellikle zor koşullar altında hararet yapmadan çalışabilmeleri çok önemli bir avantaj olarak ortaya çıkıyor. İşte 6 serilerinde Yanmar, makinenin soğutma sistemi, hidrolik sistem kapasitesini ciddi oranlarda artırıp, soğutma dizaynını da değiştirerek, bu avantajı kullanıcılarına sunuluyor. Yanmar‘ı tüm dünyada bilinen ve aranılan marka yapan en önemli özelliği uzun ömürlü ve son derece düşük yakıt tüketen dizel motor teknolojisidir. Yanmar kompakt ekskavatörler, kullanıcılara saat ve m3 başına çok önemli miktarda yakıt maliyeti avantajı sunmaktadır. Genellikle kısa ve orta vadeli kiralama ve altyapı işlerinde kullanılan kompakt ekskavatörler için bu çok büyük önem arz etmektedir.

Dengeli çalışma
6 serilerindeki bir başka özellik ise, makinenin müthiş çalışma dengesidir. Kullanıcıların kompakt ekskavatörlerde vazgeçilmez olan en önemli istekleri yüksek koparma ve kazı gücü yanı sıra seri ve hızlı hareket edebilmeleridir. Yanmar‘ın yeni hidrolik sistemi ve yeni Yanmar motorundan aldığı yüksek güç, kullanıcıların bu isteğini en üst düzeyde karşılarken, makineyi de en zor koşullarda bile dengeli bir biçimde sarsılmadan çalıştırabilmektedir.

Ataşman çeşitliliği
Yanmar 6 serileri farklı ataşman kullanımlarına hazır altyapıları ile de dikkat çekmektedir. Kompakt ekskavatörler farklı ataşmanlar ile bir altyapı veya bir kentsel dönüşüm projesinde pek çok işi tek başına yaparak, zamandan tasarruf ve yüksek verimle iş gücü avantajı sağlamaktadır. İşte Yanmar ‘ın üstün hidrolik sistem teknolojisi, farklı hidrolik güçler ve debiler gerektiren en karmaşık ataşmanlar için bile hazır bir altyapı sunmaktadır. Böylece, Yanmar sahipleri istedikleri zaman yeni ataşmanları rahatlıkla makinelerine monte ederek, projelerde üstünlük sağlayabilmektedir.


1222 kez görüntülendi 11 Ekim 2017

Güncel İş Makinası Sektörü Haberleri

İnşaattan madenciliğe, tarımdan sanayiye kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan iş makineleri sektörü, 2023 yılında kendini gösteren güçlü satış trendiyle dikkat çekiyor.

14 Kasım 2023
Ülkemizde çeşitli sektörlere doğrudan veya dolaylı hizmet sağlayan iş makineleri sektörü, 2023 yılında da güçlü bir satış ivmesi sergilemeye devam ediyor. İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) tarafından açıklanan tahminlere göre, temmuz ayında T&uum...

14 Ağustos 2023
İş ve istif makineleri sektöründe talep, üç yıl önce başlayan artış eğilimini mayıs ayında da sürdürdü. Türkiye'de İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) ve İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği (İSDER) tarafından açı...

05 Temmuz 2023
Ekonomideki daralmayı en sert şekilde yaşayan sektörlerin başında gelen Türkiye iş makineleri pazarında 2019 yılının ilk 2 ayında iş makineleri satışları %75,5 ve istif makinesi satışları %51,1 azaldı.

12 Mart 2019

Kiralık İş Makinası Arayanlar

Kütahya'da Kiralık Beko Loder Aranıyor

1 adet, Süre: 6 Ay
Kütahya, Tavşanlı ilçesinde DSİ sulama projesinde kullanılacak, JCB 4CX muadili, forklift çatalı olan, operatörsüz kazıcı yükleyici (beko loder) kiralanacaktır.

2 firma teklif verdi 24 Nisan 2024

Çanakkale'de Kiralık Greyder Aranıyor

1 adet, Süre: 2 Gün
Çanakkale, Ayvacık ilçesinde orman yolunda düzenleme ve temizleme işlerinde kullanılacak, Cat 140H muadili, operatörlü greyder kiralanacaktır. Operatör için kalacak yer ... Devamı

24 Nisan 2024

Malatya'da Kiralık Paletli Ekskavatör Aranıyor

3 adet, Süre: 5 Ay
Malatya, Merkez'de bulunan konut projesinde hafriyat işlerinde kullanılacak, 30T-35T arası kapasiteli, kırıcısı olan, operatörlü 3 adet paletli ekskavatör kiralanacaktır... Devamı

7 firma teklif verdi 23 Nisan 2024

İzmir'de Kiralık Aydınlatma Kulesi Aranıyor

3 adet, Süre: 1 Gün
İzmir, Ege Üniversitesi bahçesinde gala yemeği için aydınlatmada kullanılacak, 10 kVA kapasiteli, 3 adet dizel jeneratör kiralanacaktır.

22 Nisan 2024

Adana'da Kiralık Su Tankeri (Arazöz) Aranıyor

1 adet, Süre: 3 Ay
Adana, Saimbeyli ilçesinde bulunan maden şantiyesine 8km mesafeden su taşımada kullanılacak, 15T-20T arası kapasiteli, şoförsüz su tankeri (arazöz) kiralanacaktır.

3 firma teklif verdi 22 Nisan 2024

Konya'da Kiralık Traktör Aranıyor

2 adet, Süre: 2 Hafta
Konya, Ereğli ilçesinde tarla sürmede kullanılacak, 75'lik, çift çeker, şoförsüz 2 adet traktör kiralanacaktır.

22 Nisan 2024
Makinaparkuru'na, 2016 yılından itibaren;
20.000

Kiralık iş makinası arayan müşteriler istedikleri iş makinası detaylarını (hangi iş makinası, kaç adet, ne için kiralanmak isteniyor vb...) Makinaparkuru.com'a ileterek talep oluşturur.

7.000

Makinaparkuru.com, gelen talepleri iş makinası tedarikçisi olarak kayıt olan anlaşmalı iş makinası sahiplerine gönderir.

40.000
Firma Fiyat Teklifi Gönderdi

İş makinası sahipleri en kısa sürede fiyat tekliflerini iletir. Talep sahibi ve iş makinası sahibi firmaya hızlı iletişim için gerekli bilgiler gönderilir. Makinaparkuru.com herhangi bir komisyon talep etmez.